Fostul soț al lui Naya Rivera, război în instanță cu autoritățile după moartea actriței


Ryan Dorsey, fostul soț al actriței Naya Rivera, a deschis un proces în numele fiului lor, Josey. Actorul de 37 de ani acuză de neglijență autoritățile și administratorii parcului natural unde fosta soție s-a înecat în urmă cu 4 luni.


Fostul soț al actriței Naya Rivera a intentat un proces pentru moarte provocată de neglijența autorităților și a administratorilor parcului natural unde aceasta s-a înecat. Conform revistei People, Ryan Dorsey a depus un dosar în numele fiului său, Joey, prin care acuză autoritățile comitatului Ventura (California) că nu au făcut nimic pentru a preveni tragedia. 

Conform lui Dorsey, moartea actriței din Glee putea fi evitată dacă s-ar fi respectat normele legale în ceea ce privește folosirea bărcilor închiriate. Actorul susține că ambarcațiunea pe care Naya Rivera a folosit-o în 8 iulie pe lacul Piru nu avea toate echipamentele de protecție cerute de Paza de Coastă.

Barca nu a fost dotată cu o scară de siguranță ușor accesibilă, cu funie adecvată și ancoră, cu stație radio sau orice mecanism care să prevină separarea înotătorilor de bărcile lor. În mod deranjant, inspecția ulterioară a scos la iveală că barca nu era echipată nici măcar cu vreun dispozitiv de plutire sau de salvare a vieții”, se arată în documentele depuse la dosar, citate de People.

Naya Rivera a fost găsită înecată la 13 iulie 2020, la 5 zile după ce dispăruse în apele lacului Piru din California. Actrița de 33 ani a închiriat o barcă și a mers să înoate împreună cu fiul ei de 5 ani. Autoritățile au stabilit că actrița s-a înecat accidental, dar că cu ultimele puteri a reușit să-și salveze fiul.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Macaulay Culkin și salariile sale de top în cinematografie

related posts

Modifică setările cookies