Fotbalist de top și fotomodel de ocazie! A defilat la Paris pentru Louis Vuitton


Hector Bellerin (24 de ani) nu e un fotbalist oarecare, spaniolul legitimat la echipa engleză Arsenal Londra având o cotă de piață de 40 de milioane de euro. 


În același timp, Bellerin are o aplecare deosebită spre modelling, fiind mereu la curent cu ultimele tendințe fashion.

Într-o perioadă în care se reface după o accidentare la genunchi, Bellerin a primit șansa unică de a defila pe podium pentru o celebră casă de modă, Louis Vuitton. Mai precis, fotbalistul a fost invitat la Săptămâna Modei de la Paris de creatorul Virgil Abloh (care a îmbrăcat-o pe Serena Williams la Roland-Garros 2019) pentru a  prezenta una dintre ținutele din colecția primăvară-vară 2020.

 

Bellerin n-a avut nici o emoție și a făcut senzație pe catwalk-ul amenajat în Place Dauphine din capitala Franței. El a ales să îmbrace un hanorac modern, accesorizat cu niște „frânghii”, și o pereche de pantaloni scurți, ambele de culoare fuchsia, impresionând în primul rând prin naturalețea cu care s-a prezentat în fața publicului. 

Încă de la 18 ani, când a ajuns la Londra, Hector Bellerin a atras atenția cu interesul său aparte pentru lumea modei, fiind surprins ca spectator la numeroase evenimente de acest gen.

related posts

Modifică setările cookies