FOTO Fotbalist sub fusta mamei. Brazilianul Gabriel Jesus n-are voie să-şi sărute iubita fotomodel


La 22 de ani, fotbalistul brazilian Gabriel Jesus a dat lovitura pe plan sentimental, cuplându-se cu conaţionala Fernanda Queiroz, actriţă şi model în ţara sud-americană. 


Jucătorul echipei engleze Manchester City va avea însă o mare problemă legată de interdicţiile sexuale impuse de mama sa.

Gabriel şi adolescenta Fernanda (19 ani) şi-au anunţat relaţia printr-o postare comună pe conturile de Instagram, pozând extrem de fericiţi, cu limbile la vedere. Presa braziliană a intrat imediat în alertă, ştiindu-se faptul că fotbalistul are o legătură aparte cu mama sa, care vrea să-i controleze fiului ei viaţa personală.

 

GALERIE FOTO INCENDIARĂ cu iubita lui Gabriel Jesus


 

 

 

 

 

,,Iubita lui Gabriel va trebui să trăiască după regulile mele. Nu sunt de-acord cu săruturile pasionale şi nu vor rămâne împreună peste noapte decât din când în când. Nu accept ca fiul meu să nu respecte fetele altor persoane. Niciunul dintre copiii mei nu va lăsa însărcinată fiica altcuiva”, a fost declaraţia şocantă a mamei lui Jesus, Vera.

Există şi o explicaţie pentru comportamentul posesiv al acesteia. ,,Vreau să fiu respectată pentru că mi-am crescut cu greu cei trei copii, singură, cu ajutorul lui Dumnezeu”, a explicat mama fotbalistului, părăsită în trecut de soţul care şi-a abandonat familia. De altfel, pentru a nu-l scăpa din mână pe Gabriel, Vera s-a mutat în Anglia, acolo unde brazilianul îşi desfăşoară activitatea, la echipa Manchester City.

Foto: Gettyimages

Vezi: David Beckham a fost premiat pentru contribuțiile sportive

FULLSCREEN
Fotbalist sub fusta mamei. Brazilianul Gabriel Jesus n-are voie să-şi sărute iubita fotomodel
  • /

related posts

Modifică setările cookies