Fotbalista acuzată că e selecționată pe nedrept. Ce le-a răspuns trollilor, care o acuză de lipsă de talent


Gabriella Howell este o britanică de 22 de ani, care face senzație atât pe Instagram, cât și pe terenul de fotbal. Tânăra impresionează cu look-ul ei, dar și cu skills-urile de fotbalistă.


Gabriella joacă fotbal încă de când avea 8 ani, iar acum este titulară în echipa Sutton United. Tânăra nu este doar fotbalistă, ci și vedetă Instagram, cu peste 166.000 de followeri. Pe lângă sutele de complimente primite, Gabriella trebuie să facă față și comentariilor jignitoare, mai ales la adresa carierei sale în fotbal. Followerii cred că aceasta este selectată în echipă pe baza aspectului ei fizic.

 

“Asta e problema cu fotbalul feminin, cred că jucătoarele sunt alese în funcție de cum arată, nu de talent”, i-a scris un troll. Răspunsul Gabrielei? “Poți să le bifezi pe amândouă – să joci fotbal și să porți și tocuri”. 

“Bărbații lasă comentarii vulgare la pozele mele de pe teren, iar dacă dau tag clubului meu, e chiar jenant”, spune tânăra, care totuși a decis să nu șteargă comentariile negative. 

 

“Tinerele fete vor să fie influenceri, însă nu văd și partea negativă. Vreau ca oamenii să fie conștienți și de asta. Nu toată lumea te place, trebuie să te călești”, explică fotbalista.

related posts

Modifică setările cookies