FOTO Joe Jonas și Sophie Turner fac a doua petrecere de nuntă, în Franța. Pe cine au invitat


După ce s-au căsătorit la 1 mai în Las Vegas, Nevada, Joe Jonas și Sophie Turner vor avea o a doua petrecere de nuntă la un castel din sudul Franței. 


Cântărețul de 29 de ani și actrița din Urzeala tronurilor vor petrece alături de prieteni și familii în acest weekend. Este a doua petrecere de nuntă pe care cei doi o fac, însă de data aceasta au ales Europa ca loc de distracție. 

Chateau de Tourreau din orășelul Sarrians, sudul Franței, va fi gazda evenimentului din acest weekend, la care nuntașii au început să sosească încă de joi.

Invitați de vază sunt fratele mai mic al mirelui, Nick Jonas, și soția lui, Priyanka Chopra. Cei doi au avut, de asemenea, două petreceri de nuntă, ambele în India. 

Citește și: FOTO Priyanka Chopra și Nick Jonas au petrecut trei zile și trei nopți la nunta lor cu specific indian

Fratele mai mare al mirelui, Kevin Jonas, și soția lui, Danielle, îi sunt deja alături în Franța.

FOTO: Profimediaimages.ro

Castelul unde va avea loc cea de-a doua petrecere de nuntă a cuplului Jonas-Turner datează din secolul al XVIII-lea. Are 9 camere, o piscină luxoasă, vinărie și terenuri de tenis.

Citește și: Ce rochii a purtat Priyanka Chopra la nunta cu Nick Jonas. Primele imagini cu ținutele din ziua petrecerii

O cameră aici se poate închiria cu 4.770 de dolari pe noapte, exceptând evenimentele private, când palatul se închiriază în întregime, pe sume mai mari.

FOTO: Profimediaimages.ro

Joe Jonas, care face furori în muzică alături de frații săi, va cânta la propria nuntă din Franța, susțin surse din anturajul celor doi. Iată unul din avantajele de a fi cântăreț: nu mai trebuie să plătești DJ sau formație.

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

related posts

Modifică setările cookies