FOTO. Klaus şi Carmen Iohannis, alături de Donald şi Melania Trump la ONU. Cum s-au îmbrăcat primele doamne


Preşedintele României, Klaus Iohannis, a postat recent pe contul său de Facebook o fotografie în care apare alături de preşedintele SUA Donald Trump şi Melania Trump. 


 Iohannis a participat la o recepţie tradiţională oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU.

 

„Alături de Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepţia oferită în onoarea şefilor de delegaţii participanţi la Adunarea Generală a ONU”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohanis care însoţeşte fotografia.

 

Klaus Iohannis poartă un costum închis la culoare și cravată albastru electric. Donald Trump a îmbrăcat un costum bleumarin  și cravata în aceeași culoare cu cea purtată de președintele României. 

 

Melania Trump a ales o ținută mai sobră, formată dintr-o salopetă cu pantalon de culoare neagră și pantofi negri cu toc. 

 

Pe de altă parte, așa cum ne-a obișnuit, Carmen Iohannis și-a arătat din nou picioarele de la genunchi în jos. A purtat o rochie albastru electric, cu un detaliu din pietre pretioase în talie și pantofi mov.

 

 

 

Klaus Iohannis se află de marţi până joi în SUA, la New York, unde a condus delegaţia României la a 74-a sesiune a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU).

 

Vezi și: 

 

related posts

Modifică setările cookies