FOTO Kylie Jenner le-a arătat fanilor săi casa sa de 12 milioane de dolari


La doar 21 de ani, Kylie Jenner mai are puțin și devine cea mai tânără miliardară din lume, ceea ce înseamnă că își permite să trăiască în cel mai mare lux.


Recent, Kylie, cea mai mică din clanul Kardashian, le-a arătat fanilor săi de pe Instagram proprietatea de lux pe care trăiește, incluzând piscinele, terenul de tenis cu nocturnă, o mică cascadă, grădina impresionantă și dormitorul.

Aceasta a surprins, de pe balconul său, imagini cu vila sa în stil toscan și terenul care o înconjoară, postându-le apoi pentru milioane de urmăritori pe care îi are pe Instagram.  

Vezi fotografiile în galeria foto de mai jos. 

Kylie și-a cumpărat casa din Hidden Hills, California, în septembrie 2016, aceasta fiind cea mai mare dintre cele patru proprietăți pe care diva de 21 de ani le deține. 

Proprietatea se întinde pe 1200 metri pătrați, are opt dormitoare, 11 săli de baie, marmură peste tot și a costat-o aproximativ 12 milioane de dolari. 

Acum doi ani, Kylie și-a lansat propria ei companie de cosmetice, specializată în rujuri și creioane de buze, reușind să vândă, de atunci, produse în valoare de 630 de milioane de dolari. 

Aceasta a pus singură bazele afacerii, folosind câștigurile ei de 250.000 de dolari, obținute din modelling, pentru a plăti o companie din afară să producă primele 15.000 de kit-uri pentru buze, iar lucrurile au mers din ce în ce mai bine, transformând-o într-o femeie de afaceri cu o avere estimată de 900 de milioane de dolari. 

FULLSCREEN
FOTO Kylie Jenner le-a arătat fanilor săi casa sa de 12 milioane de dolari
  • /


related posts