Fotografia cu care Jennifer Lopez și-a emoționat fanii! Cum arată Guadalupe, mama cântăreței


Jennifer Lopez (51 de ani) și-a lansat propriul brand de produse de îngrijire a pielii, prilej cu care le-a făcut o surpriză fanilor de pe contul de Instagram. Diva latino a postat o fotografie alături de mama ei, Guadalupe Rodriguez. 


Pare că timpul s-a oprit în loc pentru Guadalupe, care arată minunat la cei 74 de ani. “Arătați fabulos!”, “Parcă sunteți surori!”, “Frumoase și la chip, dar și la suflet” – sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite de J Lo de la internauți.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO BEAUTY (@jlobeauty)

Vezi mai multe fotografii cu Jennifer Lopez și mama ei în galeria foto de mai jos

Cântăreața le-a spus urmăritorilor că sfaturile despre frumusețe primite de la mama ei au stat la baza dezvoltării noii sale afaceri, iar acum le “vom împărtăși cu voi”. Deși mai are puțin și împlinește 75 de ani, Guadalupe are un tonus de invidiat și un ten impecabil. 

Anul trecut, mama lui J Lo a fost vedeta unui clip care s-a viralizat rapid de Internet. În timpul unui concert susținut de diva latino, Guadalupe a fost chemată pe scenă de către fiica ei. Mama lui Jennifer Lopez a uimit audiența cu energia și mișcările ei de dans. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Mama lui Jennifer Lopez a câștigat 2,4 milioane $ la păcănele

Jennifer Lopez are peste 300 de milioane în conturi, însă și Guadalupe are milioanele ei. Mama artistei este o împătimită a jocurilor de noroc, iar în urmă cu câțiva ani a dat lovitura într-un casino din Atlantic City. Guadalupe a câștigat atunci 2,4 milioane $ la păcănele. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și Video: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok

 

related posts

Modifică setările cookies