Fotografia emoționantă postată de Meadow, fiica lui Paul Walker, pe Instagram


În urmă cu aproape 7 ani, întreaga planetă îl pierdea pe unul dintre cei mai iubiți actori, Paul Walker, care le intrase fanilor la inimă datorită seriei de filme „Fast and Furious”.


Din păcate, renumitul actor a murit la doar 40 de ani, în urma unui accident rutier în care și-a mai pierdut viața și bunul său prieten Roger Rodas, care era pilot de curse și care se afla la volanul mașinii în care cei doi și-au găsit sfârșitul.

De la moartea actorului, cea care îi păstrează cel mai bine amintirea vie lui Paul Walker este chiar fiica lui, Meadow. Tânăra în vârstă de 21 de ani postează des pe rețelele de socializare fotografii de pe vremea când era doar un copil, în imagini regăsindu-se și regretatul ei părinte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker ✿♥ (@meadowwalker) on

Cea mai recentă astfel de imagine a fost postată în urmă cu doar câteva zile și a strâns peste 200.000 de like-uri și câteva mii de comentarii. Iar la mijlocul lunii mai, Meadow a postat o fotografie în care apare doar Paul Walker, și acea imagine fiind apreciată de sute de mii de internauți.

„Este greu să găsești un astfel de soare. Cel mai bun prieten al meu pentru totdeauna”, a scris Meadow Walker în dreptul imaginii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meadow Walker ✿♥ (@meadowwalker) on

foto: Profimedia Images; Instagram Meadow Walker

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 10: Emanuel Cîrstea, salvatorul familiei la 12 ani!

FULLSCREEN
Fotografia emoționantă postată de fiica lui Paul Walker pe Instagram
  • /

related posts

Modifică setările cookies