Fotografia pe care Casa Albă o vrea ștearsă de pe internet. Cum s-a fotografiat Melania Trump înainte să devină Prima Doamnă a Statelor Unite


O fotografie cu Melania Trump, apărut recent pe Instagram, i-a luat pe fanii cuplului prezidențial pe nepregătite.


Prima Doamnă a pozat într-un avion privat și fotografia a ajuns, cumva, în presă, de unde a devenit virală și pe rețelele de socializare.

Motivele pentru care Casa Albă ar dori această fotografie ștearsă de peste  tot sunt evidente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our First Lady Melania Trump featured in 2001 GQ Magazine

A post shared by History In Pictures (@historyphotographed) on

De ce nu divorțează Melania de Trump? 

Prima Doamnă a fost recent în atenția presei și prin prisma declarațiilor unor surse din anturajul prezidențial. Astfel, Hollywood Life scrie că Melania Trump e devastată la gândul că soțul ei ar putea fi reales Președinte al Statelor Unite în 2020.

Potrivit Hollywood Life, care citează o sursă din anturajul prezidențial, Melania se teme că, dacă Trump va fi reales președinte, nu va mai putea divorța de el, așa cum plănuiește.

„Melania se pregătește deja de viața pe care o va duce în afara Casei Albe fără soțul ei. Donald i-a promis că o va lăsa să divorțeze după ce își încheie mandatul la Casa Albă. [...] Melania e foarte fericită că mandatul lui e pe cale să se termine și visează cu ochii deschiși la ziua în care va împărți casa doar cu fiul ei, Barron. A spus că nu mai rezistă încă patru ani.”, a spus sursa citată de Hollywood Life. 

În urmă cu cu o vreme, presa tabloidă a speculat și pe marginea motivului care o oprește pe Melania să divorțeze de Donald Trump. 

Omarosa Naigault Newman, fost angajat la Casa Albă în timpul administrației Trump, a făcut atunci câteva dezvăluiri.

În volumul pe care l-a lansat de curând, Omarosa susține că Melania nu divorțează de Trump pentru că acesta o amenință că îi va invalida cetățenia, ceea ce, pentru Melania, ar reprezenta ,,umilirea supremă”, susține Omarosa. 

Potrivit aceluiași fost angajat, se pare că Trump ar fi amenințat-o pe Melania că o va deporta în Slovenia (țara ei natală) dacă depune actele de divorț pe durata președinției lui. 

,,Donald știe cum și-a dobândit ea cetățenia. Nu a fost legal, asta pot să vă spun. Și, cum el știe foarte bine cum a înșelat Melania autoritățile pentru a căpăta dreptul de a rămâne în Statele Unite, îi e foarte ușor să ceară o investigație și să îi retragă soției sale cetățenia. Cu alte cuvinte, poate să o deporteze. Președintele e un om foarte răzbunător și soția sa știe asta, prin urmare nu va risca să divorțeze de el pe durata mandatului.”, spune Omarosa.

Vezi și:related posts