Fotografie rară cu Adela Popescu. Vezi imaginea cu care și-a impresionat fanii


Adela Popescu le-a cucerit inimile fanilor săi de pe internet cu o fotografie rară, de colecție. 

Tag-uri: #Adela Popescu

Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a postat pe Facebook o fotografie adorabilă. În imagine, Adela apare alături de mama ei. 

Fetița de atunci poartă o fustiță scurtă cu tricou, ciorapi înalți, cu danteluță și pantofi negri  ține în mână un buchet imens de flori. 

"De mică a cântat, de la un an şi 11 luni a mers la grădiniţă unde cânta continuu, spunea poezii. Toată lumea spune că este talentată iar pe mine mă uimea că reţinea versuri foarte grele pentru vârsta ei. Loredana era favorita, apoi fredona şi Laura Stoica, erau melodii grele pe care le cânta peste tot, la câmp, la grădiniţă, la joacă cu copiii. De mică avea toate datele să devină vedetă, să fie cântăreaţă, dar nu ne-am gândit nici noi că va avea un asemenea succes. , spunea mama Adelei în trecut.", într-un interviu pentru Pro2.

Când era foarte mică, Adela Popescu visa să facă o cu totul altă meserie

 "Nu-mi spunea că vrea să devină actriţă, mai degrabă că vrea să se facă vânzătoare la benzinărie. De când a început să meargă pe la 8-9 ani la festivaluri de muzică uşoară şi a început să cânte la clubul copiilor, apoi a apărut şi la televizor, şi-a schimbat opţiunea şi a spus că vrea să ajungă cântăreaţă.", a mai spus Doina Popescu, mama vedetei. related posts