"Răzbunarea" lui Kylie Jenner. Fotografiile sexy publicate de vedetă după zvonurile că Travis Scott a înșelat-o


Relația dintre Kylie Jenner și Travis Scott trece prin niște momente dificile, după ce au apărut zvonuri cum că rapperul și-ar fi înșelat partenera, care i-a dăruit doi copii. La scurt timp după aceste informații, mezina familiei Kardashian a publicat câteva fotografii sexy, semn că nu este prea afectată de cele întâmplate.


Scânteia dintre Kylie Jenner și Travis Scott s-a produs după ce Young Sweet Ro, o tânără influencer din SUA, a susținut pe rețelele de socializare că avut o relație cu rapperul, afirmație care a fost întărită de o fotografie în care apar celebrii adidași purtați de Travis Scott.

În timp ce Travis Scott a negat acest zvon printr-un mesaj pe contul său de Instagram, Kylie Jenner s-a rezumat la a publica câteva fotografii senzuale, a căror descriere pare un răspuns la afirmația așa zisei amante: "în visele tale".

 „O persoană neinvitată a postat imagini unde se presupune că am fost și eu. Spun asta pentru ultima dată. Nu o cunosc pe această persoană, nu am fost niciodată cu ea. Încetați să mai credeți povești”, a spus rapperul.

În ciua faptului că partenerul lui Kylie a negat cele spuse de Young Sweet Ro, tânără a ieșit din nou în față printr-un mesaj în care spune că are dovezi că au fost împreună, semn că intriga va continua.

„Spui că nu mă cunoști și că nu ai fost niciodată cu mine, când ai fost cu mine… Toată lumea ne-a văzut împreună, am poze și filmări cu noi doi”.

Sursă foto: Getty, Instagram
 
Vezi și:

  • Răzbunarea lui Kylie Jenner. Fotografiile sexy publicate de vedetă după zvonurile că Travis Scott a înșelat-o

related posts

Modifică setările cookies