Fotomodelul care are fobie de a merge la toaletă: Am ajuns atât de balonată, încât am leșinat la o ședință foto


Emmerald Barwise, o femeie din Țara Galilor, model specialist în ședințe foto vintage, a povestit experiența ei bizară într-o emisiune tv. Aceasta a dezvăluit că are fobie de merge la toaletă și a a ajuns atât de balonată din această cauză încât a leșinat în timpul unui job.

Tag-uri: #fobie

Femeia în vârstă de 36 de ani nu suportă să își vadă “scaunul” și evită să meargă la toaletă zile întregi. Acesteia îi este rușine să meargă la baie să își facă nevoile și i se pare un adevărat calvar să folosească toaleta atunci când este în compania cuiva.

“Prietena mea m-a întrebat șocată de ce mă ascund de ea când merg la toaletă… Mi-a zis: Nu ești un unicorn, și tu faci treaba mare”. Emmerald spune că arată ca o femeie însărcinată atunci când nu merge la toaletă săptămâni întregi.

 

Femeia a dezvăluit într-o emisiune tv că i se părea normal să nu folosească WC-ul atâta vreme. Aceasta a mărturisit că uraște să folosească toaletele din casele altor oameni.

Specialiștii din emisiune i-au testat scaunul, iar rezultatele au arătat că acesta conținea bacterii asociate cu anxietatea, dispoziția proasta și ADHD.

Pentru a opri balonarea, medicul nutriționist i-a recomandat reducerea consumului de alimente precum usturoiul și ceapa, care îi pot face pe unii oameni să se simtă inconfortabil.

related posts

Modifică setările cookies