Fotomodelul Kelsey Turner, la închisoare pentru uciderea unui medic de 71 de ani


Fostul model Playboy Kelsey Turner va sta după gratii cel puțin 10 ani, după ce a recunoscut implicarea sa în uciderea cu sânge rece a medicului psihiatru Thomas Kirk Buchard. Cei doi aveau o relație ascunsă, de pe urma căreia ea a profitat financiar.


Kelsey Turner a recunoscut în instanță implicarea sa în uciderea medicului Thomas Kirk Buchard. Fostul fotomodel, care anterior a pozat în revistele Playboy Italia și Maxim, a primit o sentință dură: 25 de ani de închisoare, cu posibilitatea eliberării condiționate după 10 ani.

În noiembrie 2022 a acceptat un „târg” cu procurorii, recunoscând că există suficiente probe împotriva ei, deși nu a pledat vinovată în mod formal.

Procurorii au dovedit că Turner, împreună cu iubitul ei de atunci, Jon Logan Dennison, au pus la cale uciderea medicului, care o ajuta cu bani pe acuzată, inclusiv prin plata chiriei unei case din Las Vegas. Cei doi ar fi avut chiar și o relație intimă, pe care psihiatrul voia să o încheie.

Conform documentelor aflate la dosar, citate de revista People, Kelsey Turner și iubitul ei l-au bătut până la moarte pe medic, cu o bâtă de baseball. După crimă, cei doi i-au îndesat trupul desfigurat în portbagajul mașinii ei, pe care au abandonat-o la periferia orașului Las Vegas, în deșert. Poliția a descoperit cadavrul în 2019 și au identificat probe care au condus la făptași.

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

În același dosar, iubitul modelului a primit o sentință de 45 de ani de închisoare, cu posibilitatea eliberării condiționate după 18 ani.

Din anchetă a reieșit că medicul a fost ucis după ce a încercat să pună capăt relației nefirești cu modelul de 29 de ani.

Partenera de viață a medicului ucis, Judy Earp, a dezvăluit că îi e teamă de femeia care a fost condamnată la închisoare.

Nu vreau să-mi petrec restul vieții mele temându-mă și uitându-mă mereu peste umăr, dacă sau când va fi eliberată condiționat”, a spus aceasta, conform publicației 8 News Now.

În perioada în care Thomas Kirk Buchard i-a fost „sponsor” tinerei condamnate, el i-ar fi dat acesteia nu mai puțin de 300.000 de dolari.

Fotografii: Law&Crime Network YouTube/@ kelseyturnerbaddbarbie

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies