Franțuzoaica Pauline Tantot, o nouă apariție incendiară pe Instagram. A renunțat la haine și s-a întins pe covor


Nu este pentru prima dată când modelul Pauline Tantot pozează în costumul Evei, postând apoi imaginile pe rețelele sociale. Tânăra, în vârstă de 26 de ani, este fondatoarea unui brand de costume de baie. 


Pauline Tantot are 4,8 milioane de urmăritori pe Instagram. Modelul, cu forme perfecte, adună mii de like-uri prin fotografiile în care pozează în costum de baie sau chiar dezbrăcată. În cea mai nouă postare pe Instagram, Pauline pozează topless, întinsă pe covor, rugându-i pe fani să aleagă una din cele trei ipostaze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

woke up like this {1,2 or 3 ?}

A post shared by Pauline (@popstantot) on

Reacțiile nu au întârziat să apară. Modelul a adunat rapid peste 400.000 de aprecieri și peste 2.000 de comentarii. „Ești o fată de vis”, „Bombă”, „Cea mai tare fată de pe planetă”, „Siluetă încântătoare”, „Cea mai frumoasă fată cu un corp natural!”, „Tu ești inspirația mea”, i-au scris unii fani. 

Pauline Tantot are o soră geamănă pe nume Mathilde. Împreună, fetele au înființat brandul de bikini „Khassani Swimwear”, iar colecțiile lor sunt vândute în întreaga lume. Cele două surori sunt apreciate pentru faptul că nu sunt adeptele operațiilor estetice. Ele se antrenează constant la sala de sport. Vezi mai multe imagini în galeria foto.

Sursă foto: Instagram popstantot

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies