Fratele gimnastei-minune Simone Biles, arestat pentru trei crime


Gimnasta americană Simone Biles, despre care se spune că a depășit performanțele Nadiei Comăneci, trece prin momente grele.


Fratele mai mare al lui Simone Biles a fost arestat zilele trecute în Georgia, sub acuația de omor. Tevin Biles-Thomas, care este soldat activ în Armata Americană, a fost făcut responsabil de decesul a trei tineri, găsiți împușcați într-un apartament din Cleveland în noaptea de Revelion, scrie eonline.com.

Conform sursei citate, alte două persoane au fost rănite într-un schimb de focuri violent. Tevin Biles-Thomas, în vârstă de 24 de ani, este acuzat de crimă, omor prin imprudență, atac și mărturie mincinoasă.

În acest moment, el se află în arest în Georgia, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune. Fratele lui Simone Biles va apărea în fața instanței pe data de 13 septembrie, când va fi pus sub acuzare în mod oficial.

Un twitt al gimnastei de acum doi ani. FOTO: Twitter

Conform poliției, Tevin este singura persoană reținută în legătură cu împușcăturile care au avut loc în noaptea de Anul Nou.

Fanii gimnastei americane au încercat să obțină de la Simone detalii despre starea ei și a fratelui ei, însă nu au reușit. Într-o postare pe Twitter, Simone Biles a dezvăluit că nu dorește să comunice cu nimeni.

„Îmi rețin sentimentele, nu vorbiți cu mine”, a scris Simone Biles pe rețeaua socială.

Citește și: VIDEO De la Nadia noastră la Simone a lor. Americanca Biles a intrat în istoria gimnasticii

FULLSCREEN
Fratele gimnastei-minune Simone Biles, arestat pentru trei crime
  • /

related posts

Modifică setările cookies