Fratele lui Florin Salam a murit! Neluțu Stoian se afla internat în spital de la începutul lunii august


În urmă cu mai bine de o lună de zile, Florin Salam își striga durerea în fața jurnaliștilor, afirmând că fratele lui, Neluțu Stoian, a făcut COVID-19 și a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș.


Potrivit informațiilor apărute în presă la acea vreme, Neluțu avea și diabet și probleme cu plămânii, el fiind internat în secția ATI la Spitalul Floreasca atunci când medicii au descoperit că are coronavirus.

Din păcate, toate problemele de sănătate pe care le-a avut acesta i-au fost fatale, iar jurnaliștii de la Gândul au anunțat că surse medicale le-au confirmat faptul că fratele lui Florin Salam a murit în seara zilei de 25 septembrie 2020.

La mijlocul lunii august, după ce în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Neluțu Stoian a fost dus de urgență la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș, Florin Salam a mers alături de rude în fața spitalului și a chemat televiziune pentru a-și dezvălui public durerea care îl macină.

„Nu aș fi făcut acest gest, să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu suntem disperați, pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem? Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază? Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră. Noi am întrebat dacă-l putem duce în străinătate și ne-au zis că e vorba de bani, costă foarte mult. Suntem disperați, în situația noastră pot să fie foarte mulți oameni. Vrem să știm despre el, să ni se comunice. Am făcut rost de numărul domnului Streinu Cercel, l-am sunat și l-am întrebat cu disperare dacă e adevărat că i-au cedat rinichii și ficatul și ne-a spus: «Și dacă i-ar fi cedat, ce puteți face voi?»”, a spus Florin Salam.

Apoi, sora manelistului a dezvăluit că ultimele cuvinte pe care Neluțu Stoian le-a spus înainte de a fi dus la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș au fost: „Ăștia vor să mă omoare”.

La acea vreme, pentru a răspunde acuzelor venite din partea familiei lui Florin Salam, Cătălin Apostolescu (purtătorul de cuvânt al Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș) a oferit o reacție pentru Libertatea.

„Poziția spitalului este următoarea: dincolo de starea foarte gravă a pacientului care nu face obiectul discuției de la televizor, în fiecare zi familia a fost ținută la curent. Un medic din colectivul Secției de Terapie Intensivă s-a întâlnit cu membrii familiei și le-a explicat starea în care se află, procedurile care i se aplică pacientului, care este prognosticul și șansele de supraviețuire. Prin urmare, în fiecare zi familia a fost ținută la curent despre starea pacientului”, a spus acesta.

foto: Agerpres; Instagram Florin Salam

Vezi și: Marius Manole dă din casă: „Nu mi-a venit să cred când am auzit!" - Trending Review cu Daragiu - episodul 39

related posts

Modifică setările cookies