Fratele lui Kate Middleton se însoară cu o franțuzoaică pricepută în administrarea afacerilor


James Middleton a cerut-o de soție pe iubita lui, iar ea a spus da. Cei doi sunt împreună de 10 luni, dar nu au mai așteptat altă confirmare a iubirii lor.


Fratele mai mic al lui Kate, ducesă de Cambridge, se însoară cu iubita franțuzoaică. Alizee Thevenet (29 de ani) și James Middleton (32 de ani) sunt împreună de mai puțin de un an. El este un antreprenor care a investit sume importante în mai multe afaceri cu prăjituri și dulciuri, dar a eșuat.

Ulterior a investit într-o companie care livrează cadouri personalizate la domiciliu. Însă și această companie a înregistrat pierderi însemnate în perioada 2015-2018. 

Tocmai de aceea, căsătoria cu Alizee Thevenet l-ar putea ajuta. Partenera sa de viață are o diplomă de master în administrarea afacerilor la Universitatea Regina Maria din Londra. Mai mult, ea a lucrat vreme de 6 ani în industria financiară londoneză.

„Secretul nostru a fost dezvăluit, dar nu puteam fi mai fericiți să împărtășim vestea”, a scris James Middleton pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

Anunțul vine la mai bine de opt ani de la nunta impresionantă a sorei lui, Catherine Middleton, cu prințul William al Marii Britanii. Ducii de Cambridge au împreună trei copii: George, Charlotte și Louis.

Pippa Middleton, sora mai mică a lui James Middleton, s-a măritat și ea, în 2017, cu afaceristul James Matthews.

Citește și: Pippa Middleton, în costum de baie pe plajă la nici trei luni de când a devenit mamă

Deocamdată, fratele mai mic al lui Kate nu a anunțat unde și când va fi nunta, dar nu e un lucru care poate fi ținut prea mult la secret.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Top 3 bărbați vegani de la Hollywood

related posts

Modifică setările cookies