Fratele lui Meghan Markle l-a avertizat pe prințul Harry: “O să-ți distrugă viața!”


Thomas Markle Jr. spune despre Meghan Markle că este “superficială” în primul trailer al show-ului “Big Brother VIP Australia”.


Fratele vitreg al ducesei de Sussex se numără printre cei 12 concurenți de la reality show-ul australian. Thomas nu o are la inimă pe Meghan Markle și nu este prima dată când o atacă prin intermediul camerelor de filmat. 

În primul trailer al show-ului, bărbatul de 55 de ani spune despre Meghan Markle că este “foarte superficială” și că l-a avertizat pe prințul Harry să nu se căsătorească cu ea. 

“I-am spus prințului Harry: «Cred că o să-ți distrugă viața»”, spune Thomas în trailer, potrivit Page Six. Înaintea nunții regale din mai 2018, Thomas i-a trimis lui Harry o scrisoare în care i-a spus “că nu e târziu să dea înapoi” și că Meghan nu este “femeia potrivită pentru el”.

De când a intrat în familia regală și a devenit nevasta prințului Harry, Meghan a primit numeroase critici din partea tatălui ei, dar și a fraților. 

Ce părere are Thomas Markle Jr despre sora lui

Fosta actriță nu ține legătura cu fratele ei, acesta părăsind casa părintească pe când Meghan avea câțiva anișori. Cu toatea astea, de când s-a aflat despre relația ei cu prințul Harry, Thomas a avut multe de spus la adresa ei.

Samantha Markle, sora vitregă a lui Meghan, nu crede în povestea lor de iubire și e de părere că totul se va termina cu un divorț. 

“Cred că totul se va termina cu un divorț dacă nu vor primi consiliere și nu vor învăța să fie sinceri și să le ceară scuze celor pe care i-au rănit în urma acestui interviu”, a declarat Samantha la scurt timp după interviul oferit de Harry și Meghan lui Oprah. 

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle, adevărul despre momentul în care și-a trădat fiica: „Încă îmi cer iertare”

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum te răcorești vara asta prin metode necostisitoare

 

related posts

Modifică setările cookies