Fratele mai mic al lui Kate Middleton s-a însurat. Ducii de Cambridge nu au lipsit de la eveniment


Nuntă în familia regală! James Middleton, mezinul familiei Middleton, s-a însurat cu aleasa sa, o franțuzoaică pe nume Alizee Thenevet. Nunta a avut loc în sud-estul Franței, iar ducii de Cambridge au fost prezenți la eveniment. 


Toată lumea o știe pe Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge. Puțini știu însă că surorile Middleton mai au un frate mai mic. James Middleton are 34 de ani și este un antreprenor de succes. În urmă cu câțiva ani, bărbatul a suferit de depresie și chiar a încercat să se sinucidă.

James s-a căsătorit în weekend cu Alizee, o tânără cu care se iubește de 3 ani. De la nuntă nu puteau lipsi Kate Middleton și prințul William. Ducii de Cambridge au fost însoțiți de cei trei copii: George, Charlotte și Louis. 

“Prințul William și Kate au fost acolo, dar nu și-au dorit să fie în centrul atenției”, a declarat o sursă apropiată tinerilor căsătoriți pentru Vanity Fair. Petrecerea de nuntă a avut la Chateau Leoube, din Provence, iar mirii au avut peste 50 de invitați. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Middleton (@jmidy)

Fratele lui Kate Middleton a postat și o fotografie de la cununie pe contul de Instagram. “Mr & Mrs Middleton. Ieri, m-am căsătorit cu dragostea vieții mele, înconjurat de familie, prieteni și bineînțeles câțiva căței în frumosul sat Bormes-les-Mimosas. Nu pot descrie în cuvinte cât de fericit sunt” , a scris tânărul. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andreea Esca - Față în față cu Marius Manole

 

  • Fratele mai mic al lui Kate Middleton s-a însurat. Ducii de Cambridge nu au lipsit de la eveniment

related posts

Modifică setările cookies