Frații lui Florin Pastramă au fost reținuți de Poliție


Florin Pastramă este un om influent în showbiz-ul românesc, însă puțină lume știe cu ce se ocupă frații lui. Recent, aceștia au fost reținuți de Poliție ca suspecți într-un dosar care implică cumpărarea unor mașini din Germania și punerea lor pe piață cu documente false.


Relu Ștefan și Doina sunt frații lui Florin Pastramă. Aceștia, deși nu se află în atenția publicului larg, au intrat sub observația Poliției Române, împreuna cu un grup bănuit că a cumpărat opt mașini prin credite din Germania și le-au vândut ulterior cu acte false.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, cu sprijinul polițiștilor din cadrul S.C.C.O. Maramureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au efectuat 14 percheziții domiciliare. În urma acestora, au fost descoperite înscrisuri, două ștampile ale unor societăți comerciale, cinci telefoane mobile, două memory stick-uri, 3.790 de euro, o cartelă SIM, un pistol cu gaz pentru care nu s-a putut prezenta permis de port-armă și două autoturisme.

Conform primelor cercetări efectuate de autorități, grupul infracțional ar fi cumpărat opt mașini din Germania, prin credite financiare, care nu au mai fost achitate niciodată. După achiziționarea acestora, suspecții ar fi vândut autoturismele în România, cu documente falsificate. Astfel, aceștia au cauzat un prejudiciu de 1.500.000 de lei.

Șase persoane bănuite au fost conduse la sediul B.C.C.O. București, dintre care cinci au fost reținute pentru 24 de ore. Printre cei reținuți de poliție se numără și frații Pastramă. Aceștia se vor prezenta la Judecătoria Sectorului 2 pentru a primi o măsură preventivă, consecință a infracțiunii efectuate.

Sursă foto: Florin Pastramă/Facebook

related posts

Modifică setările cookies