Frumoase, talentate si bogate: ele sunt cel mai bine platite actrite de la Hollywood. Cine domina topul in 2016


In ultimii patru ani, a jucat in peste 12 filme mari. A aparut in zeci de emisiuni si a facut sute de poze, iar munca depusa nu a ramas fara rezultat. Potrivit Forbes, este cel mai bine platita actrita de la Hollywood, cu o avere de peste 52 de milioane de dolari. Si mai important de atat?  Are doar 26 de ani.


Jennifer Lawrence domina topul anual Forbes al celor mai bine platite actrite din Cetatea Filmului, desi este relativ noua in industrie. Tanara originara din Kentucky a reusit sa le surclaseze pe cateva colege de breasla cu experienta si vechime la Hollywood, precum Jeniffer Aniston sau Scarlett Johannson, surprinzandu-i pe specialistii Forbes cu reusitele sale.

Anul trecut, Jennifer si-a marit conturile cu 52 de milioane de dolari, dintre care 46 obtinute doar dupa profitul urias inregistrat de filmele "Hunger Games", in care a jucat rolul principal. Restul veniturilor au venit din filme precum "Joy" - pentru care a primit cea de-a treia nominalizare la Oscar - si contracte de imagine cu mari case de moda.

Performanta ei este cu atat mai importanta cu cat Jennifer este una din putinele actrite care isi negociaza "la sange" contractele si nu accepta sa primeasca un salariu mai mic decat al colegilor ei de sex masculin, asa cum se intampla in cele mai multe filme produse la Hollywood.

Jennifer Lawrence nu a fost insa singura vedeta care i-a surprins pe specialistii in economie cu averea uriasa dobandita intr-un timp atat de scurt. Obisnuiti sa le vada adesea pe lista pe Jennifer Aniston si Scarlett Johannson, editorii Forbes nu s-au asteptat sa o regaseasca in topul "bogatelor" de la Hollywood pe... Melissa McCarthy.

Actrita de comedie s-a clasat pe locul doi, la o diferenta de 19 milioane de dolari de pozitia fruntasa, bani pe care i-a castigat dupa filmele "Spy", "The Boss" si serialul "Mike and Molly".

Pe locul trei in top se afla Scarlett Johannson, cu 25 de milioane de dolari castigati de-a lungul a 12 luni, iar pe locul patru Jennifer Aniston, cu incasari de 21 de milioane de dolari.

Desi nu este la fel de promovata, actrita chineza Fan Bingbing si-a facut loc printre atatea nume titrate la Hollywood, cu venituri de 17 milioane de dolari obtinute din numeroasele proiecte pe care le are. Actrita, cantareata si model, ea a fost onorata la Cannes datorita reusitelor de care se bucura in industria de divertisment din China. In 2013, ea a luat cu asalt si Cetatea Filmului, aparand in blockbuster-ul "X-Men: Days of Future Past" ca mutanta Blink.

Imediat dupa Fan Bingbing, in topul Forbes apare superba Charlize Theron, care si-a demonstrat inca o data maiestria in 2015, in filmul "Mad Max: Fury Road". Castigurile ei au insumat 16.5 milioane de dolari.

Din lista celor mai bine platite actrite nu puteau sa lipseasca nici Julia Roberts si Mila Kunis, ele castigand 12, respectiv 11 milioane de dolari de-a lungul anului anterior.

FULLSCREEN
Frumoase, talentate si bogate: ele sunt cel mai bine platite actrite de la Hollywood. Cine domina topul in 2016
  • /


related posts