Frumusețea se moștenește! Cum arată mama lui Sharon Stone la 87 de ani


Sharon Stone este considerată un sex-simbol la nivel mondial și reușește să se mențină în formă și la 62 de ani. O ajută și genele dacă este să ne uităm la mama ei, Dorothy Stone, care a ajuns la venerabila vârstă de 87 de ani.


Recent, actrița din “Basic Instinct” le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram și a postat o fotografie de familie, în care apar mama și sora ei mai mică, Kelly Stone. Bucuria a fost cu atât mai mare, având în vedere că în urmă cu câteva săptămâni Sharon le cerea fanilor să se roage pentru sora ei, diagnosticată cu lupus și Covid-19, și cumnatul ei, Bruce Singer, infectat și el cu Covid-19. Atunci, Sharon i-a mustrat pe cei care nu poartă mască de protecție și i-a făcut răspunzători pentru suferința surorii ei. 

Fotografia postată pe contul de Instagram este un selfie făcut de Kelly Stone, alături de mama ei. Sora lui Sharon Stone zâmbește, însă își ascunde ochii sub o pereche de ochelari de soare. Ochii albaștri și superbi sunt cu siguranță moșteniți de Sharon de la mama ei. “Mama&Sora” a scris Sharon la descrierea pozei și a adăugat câteva inimioare.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mom & Sis ❤️????????

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

“Mama ta este atât de frumoasă!”, “Arată superb!”, “Mama ta arată minunat. Acum înțeleg de unde ai genele astea!”, “Ai nasul mamei tale!” sau “Ce ochi are mama ta!” sunt doar câteva dintre sutele de comentarii postate de fani pe pagina lui Sharon Stone.

FOTO: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 12: Primele declarații ale lui Cezar Ouatu, după eliminarea din Ferma

 

related posts

Modifică setările cookies