Gabi Bădălău, prima reacție după acuzațiile Claudiei Pătrășcanu: „Ne-am săturat de acest circ grotesc”


Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu acaparează, în continuare, presa tabloidă. După ce artista i-a adus o mulțime de acuzații, omul de afaceri a răspuns vehement. Iată declarațiile!


Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au format un cuplu absolut superb, însă odată cu trecerea anilor, problemele au început să apară. De trei ani de zile, cei doi se află într-un coflict extrem de intens și controversat. Recent, artista i-a adus omului de afaceri o mulțime de acuzații, iar acum el a venit cu o replică! 

După ce Claudia Pătrășcanu a declarat public că fostul ei soț a amenințat-o cu bătaia, omul de afaceri a contestat mărturiile. Acesta susține că nu este adevărat nimic din ceea ce a spus fosta lui parteneră de viață și că acuzațiile au fost pronunțate pentru a provoca un val de reacții negative asupra lui Gabi Bădălău.

„Cred că toți ne-am săturat de acest circ grotesc pe care-l face de 3 ani. Nu este nimic adevărat din ceea ce spune, nu am amenințat pe nimeni. Ea va rămâne mama băieților mei. Să-i fie rușine! A ajuns deja la un nivel în care vrea cu orice preț să-mi facă rău, prin plângeri la DIICOT, fel și fel de acuzații la business-urile pe care le aveam la vremea respectivă, fel și fel de mizerii de acest gen și altele. Are lumea ei unde se dă victimă. E obișnuită cu plângerile penale împotriva mea. Mai bine să se ducă la poliție dacă a fost amenințată. În rest, îi doresc să fie sănătoasă și lucidă, pentru creșterea copiilor', a declarat Gabi Bădălău pentru impact.ro.

Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău ar fi spus că are în plan să ia custodia celor doi copii pe care îi au împreună. Mai mult decât atât, ea menționează că omul de afaceri ar fi amenințat-o și cu bătaia.

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva. A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci. Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi.' a spus Claudia Pătrășcanu pentru click.ro

Sursă foto: Facebook/Claudia Pătrășcanu, Instagram/Gabi Bădălău, Arhivă Perfecte.ro

related posts

Modifică setările cookies