Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrăscanu l-a acuzat de abuzuri repetate și infidelități


La câteva zile după ce Claudia Pătrașcanu a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care își anunța despărțirea de soț și povestea că a avut o viață grea alături de el, Gabi Bădălău a avut prima reacție publică. Astfel , într-o fotografie de pe Instagram, chiar dacă nu apare nicio referire directă la Claudia, e următorul mesaj:

„Cel mai josnic este acel om care în momentuil în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îți dezvăluie secretele, te vorbește de rău, uită tot ce ai făcut pentru el și te descrie altora într-un mod lipsit de bun simț” 

Acum câteva zile, Claudia Pătrăscanu dădea de înțeles că probleme între ea și Gabi Bădălău au existat de mult timp, iar ea a îndurat totul în speranța că situațiile se vor regla:


„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută!Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea(copiii mei)! Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!”


În interviul dat acum doi ani pentru La Măruță, Claudia se străduia însă să păstreze aparențele:

 

“Sunt cea mai fericită din toate perioadele prin care am trecut. Copiii mi-au schimbat viața, mi-au schimbat viziunea. Relația după căsătorie a fost una de prietenie și eu cred că ne înțelegem foarte bine și știm ce vrem. Gabi știe ce vreau eu. În momentul în care sunt nervoasă sau am o stare mai neplăcută, știe să mă lase în pace. Eu nu prea îl las, recunosc, femeile sunt mai cicălitoare.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pregătită pentru cununia civilă a cumnatei!????????❤️

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@pclauddia) pe

Claudia a rămas însărcinată cu Gabi Bădălău în prima lună de relație, au decis apoi să se căsătorească și ulterior Claudia a mai născut un copil. Claudia Pătrășcanu și-a început cariera muzicală în anul 1998 alături de trupa Exotic, în care a fost colegă cu Andreea Bănică și Julia Chelaru. În 2001, după ce Andreea Bănică a părăsit trupa pentru a forma grupul Blondy alături de Cristina Rus, Claudia Pătrașcanu și Julia Chelaru au format trupa Sexxy. La destrămarea acesteia din urmă, Claudia a ales o carieră solo.

 

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAMrelated posts