Omul de afaceri și fosta lui soție se războiesc de ani buni. Deși părea că tensiunile dintre cei doi s-au mai domolit, ei bine, a fost doar liniștea dinaintea furtunii.

Gabi Bădălău i-a dat replica fostei soții

Claudia Pătrășcanu a acuzat-o pe fosta ei soacră că a încercat să dea foc la casă, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Gabi Bădălău nu a mai rezistat și a ieșit să vorbească public despre tot ce s-a întâmplat, mai mult, a expus întreaga situație pe InstaStory, acolo unde a postat mai multe mesaje.

Acesta a explicat că mama lui nu a dat foc la casă și că o crenguța de brad a luat foc în locuința lor, în preajma sărbătorilor de iarnă, însă totul a fost sesizat la timp, nefiind vorba de intervenția autorităților și nicidecum despre un incendiu.

„Astăzi, în toată presa a fost știrea cum că mama a dat foc la casă cu noi toți și copiii în ea. Știre dată că de obicei, de cine altcineva, decât de fosta mea soție, Claudia. Marele "incendiu" prezentat atât de dramatic, a fost de fapt un aranjament de Crăciun lăsat aprins după masă de prânz.

Cumnatul meu a simțit miros de ars, luase foc o crenguță de brad şi l-a stins cu un pahar de Cola, asta a avut la îndemână, copiii fiind impresionați de fumul scos probabil din cauza acestei combinații. Nimic nu a luat foc, nici masa, nici casa, nici altcineva, nimeni nu a fost rănit, acesta fiind marele incendiu prezentat cu atâta dramatism.”, a scris Gabi Bădălău, în urma declarațiilor făcute de Claudia Pătrășcanu.

Mai mult, afaceristul susține că fosta lui soție încearcă să îl denigreze cu fiecare apariție televizată.

„Ea (nr. Claudia Patrscanu) nu știe să vorbească altceva decât despre familia Bădălău, de când am divorțat nu există nicio apariție a ei în care să nu vorbească despre mine, lucru foarte simplu de verificat cu un search pe Google. Am terminat divorțul și ea ar trebui să fie fericită că a scăpat din această familie “malefică", care a "dat-o afară din casă", îi luau banii de pe concerte, o maltratau, o chinuiau.”, a mai adăugat omul de afaceri din Bolintin.

Gabi Bădălău a ținut să precizeze că declarațiile pe care Claudia Pătrășcanu le-a făcut despre mama lui sunt complet neadevărate.

Despre mama mea, care este o femeie absolut remarcabilă, o femeie puternică, trecută prin viată, cu greutăți duse cu multă onoare dar în tăcere, o femeie despre care nimeni în lumea asta nu are de spus decât cuvinte de admirație, învătătoare de 40 de ani, prin mâna cărora au trecut generații întregi, eu zic doar să încetezi, atât. Noi îti vrem doar fericire, iubire, liniște și ne mai dorim ceva de la tine: lasă-ne în pace şi ocupă-ți timpul şi declarațiile cu alte subiecte!”, a mai adunat acesta.

Sursă foto: Instagram