Gabriel Garko, sex-simbolul Italiei, a mărturisit că este homosexual: “Familia mea a știut”


Actorul Gabriel Garko a făcut milioane de femei să suspine în rolul lui Tonio Fortebracci din serialul “Onoare și respect”. Personajul i-a adus notoritate și în România, unde are o comunitate impresionantă de fani. Sex simbolul Italiei a dezvăluit recent că este homosexual, iar relațiile avute de-a lungul timpului cu mai multe actrițe au fost doar de fațadă.


A avut nevoie de mult curaj, iar pandemia l-a ajutat să-și pună ordine în gânduri și să mărturiască publicului cel mai ascuns secret al său. Gabriel Garko (48 de ani) nu a mai suportat să mintă despre orientarea lui sexuală și a mărturisit că este homosexual în fața a milioane de telespectatori la emisiunea GF VIP, potrivit DonnaPop.

Actorul a spus că a trăit o poveste de dragoste în secret cu un bărbat, pe nume Riccardo, timp de 11 ani. Gabriel Garko a mărturisit și că a avut o relație cu actorul Gabrielle Rossi. Seria dezvăluirilor nu s-a oprit aici. Invitat la Verissimo, italianul a vorbit despre cum a primit familia sa vestea. 

Cum a reacționat familia actorului

“Părinții și surorile nu m-au judecat niciodată pentru alegerile mele. M-au protejat și m-au acoperit întotdeauna. Acasă s-a știut mereu”, a declarat îndrăgitul actor. El mai spus că nu a făcut public acest lucru, pentru că i s-a transmis că nu va mai primi contracte și nu va mai juca în filme. “De asemenea, îmi era teamă că publicul s-ar putea simți păcălit, dar primul care a fost păcălit sunt eu”, a mai declarat actorul.

Mai multe poze cu Gabriel Garko în galeria foto de mai jos

Gabriel Garko a vorbit și despre relația cu Eva Grimaldi și cea cu Adua del Vesco. Despre relația cu Adua, actorul a mărturisit că a fost ca un „scenariu”, pus la cale de alții, iar ei doar și-au intrepretat bine rolurile. Despre Eva Grimaldi, actorul spune că s-ar fi căsătorit cu ea, însă „fără sex”.

Gabriel Garko a fost de două ori în România. Ultima dată, în 2018, a prezentat Cerbul de Aur alături de Iulia Vântur.  

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mitzu: „Crush-ul meu e Antonia!”

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies