Gabriela Cristea, două rochii de mireasă în ziua nunții. Ce i-au reproșat fanele


Gabriela Cristea s-a căsătorit religios în weekend cu Tavi Clonda, la patru ani de când aceștia au devenit soț și sotie în acte.


Gabriela Cristea s-a căsătorit religios în weekend cu Tavi Clonda, la patru ani de când aceștia au devenit soț și sotie în acte.

În ziua nunții, Gabriela Cristea a îmbrăcat două rochii de mireasă, însă alegerile ei vestimentare nu au fost tocmai pe gustul fanilor.

La biserică, Gabriela a purtat o rochie clasică, mulată în talie, cu umerii goi, care i-a evidențiat bustul generos. Fanele i-au reproșat însă că nu a fost prea inspirată în alegerea ținutei, întrucât nu o avantajează. Multe i-au transmis că decolteul este cam exagerat pentru un asemenea eveniment.

Pentru petrecere, Gabriela a ales o rochie mai comodă, însă nici de data asta nu a câștigat admirația fanelor. Rochia albă, lejeră și largă a fost comparată de fane cu o cămașă de noapte. La aceasta ținută, Gabriela a asortat o pereche de sandale albe, de stradă. Mirele a avut și el o pereche de teniși albi.

 

Pentru Gabriela Cristea, viața a început la 40 de ani. După divorțul de Marcel Toader, ea și-a refăcut viața alături de Tavi Clonda și trăiește, cu siguranță, cea mai frumoasă perioadă din viața ei. 

Are o căsnicie minunată și a devenit mamă, de două ori.  Gabriela Cristea  și Tavi Clonda au împreună două fetițe superbe, Victoria  și Iris. Cele două fetițe au moștenit trăsăturile părinților lor. Amandouă au ochii mari și albaștri și zâmbet cuceritor. 

 

 "Experiența de mamă nu se compară cu absolut nimic, este o experiență nouă pentru care tu crezi că ești pregătit, dar, de fapt, niciodată nu ești suficient de pregătit. Iar experiența cu doi copii este una despre care aș putea să vorbesc cinci zile de aici înainte. 

Nu e ușor, e chiar destul de complict, dar, la sfârșitul zilei, ești foarte mulțumit când te duci și le pupi pe amândouă pe frunte, când le vezi că dorm și când, în sfârșit, ai timp pentru tine", spunea Gabriela Cristea recent. 

Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

related posts

Modifică setările cookies