Gabriela Cristea, prima reacție după ce Maria Constantin a făcut-o „grasă” și „rea”


Maria Constantin a fost invitată în emisiunea La Măruță unde a acceptat provocarea sosurilor iuți. Artista a trebuit să trei defecte pe care le are Gabriela Cristea, iar răspunsurile ei l-au surprins chiar și pe Cătălin Măruță. 


Ei bine, provocată să spună trei dintre defectele Gabrielei Cristea, Maria Constantin a spus că un defect este că a fost a cincea soție a lui Marcel Toder, că este grasă și că este foarte rea, lucru pe care îl știe tot de la regretatul om de afaceri, care i-a fost soț și Mariei Constantin.

Reacția Gabrielei Cristea nu a întârziat să apară: “Acum aud prima dată ce a spus doamna. Mă interesează atât de puțin ce a spus. (...) Nu este nici prima, nici ultima care a făcut și o să mai facă treaba asta. E departe de mine perioada cu Marcel, e o chestiune din trecut, nici nu-mi mai aduc aminte că mi s-a întâmplat. A luat-o gura pe dinainte! Eu nici nu o cunosc pe doamna. Eu nu mi-am permis vreodată să enunț lucruri răutăcioase la adresa vreunei persoane”, a declarat Gabriela Cristea într-o emisiune tv, potricit click.ro. 

Sursă foto: Instagram Gabriela Cristea / Maria Constantin 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe https://voyo.protv.ro/

related posts

Modifică setările cookies