Gabriela Firea a fost operată de urgență. Ce probleme de sănătate are primarul Capitalei


Gabriela Firea a anunțat pe Facebook că are o problemă de sănătate, pentru care s-a tratat la spitalele Colentina și Cantacuzino din București. 


"Unele încercări care apar în calea vieții noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depășite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjurați de oameni care să ne ridice. Mulțumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulțumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino și Colentina. Am știut că sunteți la fel de buni că orice centru medical european și nu am greșit având încredere în Dumneavoastră. Mulțumesc familiei mele și prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervențiile și tratamentele, m-au pus pe picioare.", a  scris Gabriela Firea pe Facebook. 

 

 

Odată cu textul, Firea a publicat și o fotografie în care apare alături de conf. dr. Iulian Brezean, managerul spitalului Ion Cantacuzino. "Dumnezeu să-i aibă în pază pe toți cei care salvează vieți.", a  mai scris Firea. 

Se pare că Gabriela Firea a fost nevoită să se opereze de urgență din cauza unei afecțiuni gastro-intestinale acute, care i-a pus în pericol starea de sănătate. 

 Acum primarul Capitalei și-a revenit și se simte bine. 

Foto: Facebook/ Gabriela Firea

related posts

Modifică setările cookies