Gabriela Spanic, la 44 de ani. Cum arată astăzi actrița care a făcut senzație în "Uzurpatoarea"


Pe vremea când a juca rolul principal dublu în telenovelă de succes "Uzurpatoarea", Gabriela Spanic uimea pe toată lumea cu frumusețea ei aparte. 


Gabriela Spanic este o prezență constantă pe rețelele de socializare, unde postează frecvent imagini din viața sa. Actrița care va împlini în decembrie 45 de ani a fost criticată pentru că ar fi abuzat de injecțiile cu botox, pentru a rămâne tănără. 

 

 

 

 

Foto: Instagram

 

Frumoasă actrița și-a început carieră în 1991, în țară să natală, cu roluri în  telenovele precum "Mundo de fieras" și "Maria Celeste", apoi s-a făcut remarcată în seriale precum "Como tu ninguna", "Quirpa de tres mujeres" și "Todo por amor".

 

Gabriela Spanic a ajuns în Mexic în 1998 și a avut norocul de a lucra cu Televisa pentru telenovele "La usurpadora", alături de Fernando Colunga, "Por tu amor" și "La Intrusă", iar din 2005 până în 2007 a jucat în "Decisiones".

 

În trecut, Gabriela Spanic a mărturisit că a fost o adolescență plinuță, fapt care a transformat-o în țintă glumelor răutăcioase ale colegilor. Tachinările nu au făcut, însă, altceva decât să o ambiționeze pe Gaby. În 1992, ea a câștigat titlul de Miss Venezuela, lucru care i-a deschis poartă spre lumea actoriei.

 

 

Gabriela Spanic a fost căsătorită cu Miguel de Leon din 1998 până în 2002. În 2008 a născut un băiețel, pe Gabriel de Jesús, tatăl acestuia presupunându-se că este Neil Javier Perez. La vremea respectivă a existat un scandal destul de mare legat de acest subiect, ambii parteneri acuzându-se reciproc de infidelitate.

 

 

Comiendo con mi bebe hermoso! Mi único y verdadero amor! Que tengan una bella tarde!

O postare distribuită de Gabriela Spanic (@gabyspanictv) pe

 

  • Gabriela Spanic, la 44 de ani. Cum arată astăzi actrița care a făcut senzație în Uzurpatoarea

related posts

Modifică setările cookies