Gafă la nivel înalt! Prințul Philip, ”omorât” în spital de un celebru site


Bing, motorul de căutare Microsoft, l-a ”omorât” din greșeală pe Prințul Philip, care se află de câteva săptămâni în spital. 


O căutare după ”Ducele de Edinburgh” sau ”Prințul Philip” pe Bing ne aduce la cunoștință că acesta s-a născut pe 10 iunie 1921, în Corfu, și a murit în 2021, la Spitalul King Edward VII.

 

Cele mai noi vești despre afecțiunea lui Philip (99 de ani) au venit vineri, de la Palatul Buckingham, care a dezvăluit că acesta a părăsit spitalul unde a avut intervenția chirurgicală pe cord pentru a fi mutat înapoi într-o rezervă privată a spitalului King Edward VII. 

De menționat că palatul are un protocol bine pus la punct pentru eventualitatea în care un membru al familiei regale moare. Astfel, dacă Prințul Philip își va da sfârșitul, tot ce se va întâmpla după aceea se va numi Operațiunea Forth Bridge.

 

Protocolul prevede, în acest caz, ca Regina să intre într-o perioadă de doliu de 8 zile, timp în care nu se va mai ocupa de îndatoririle oficiale. Prințul Philip nu dorește o înmormântare cu fast, ci una militară, având în vedere că este veteran al Forțelor navale regale. 

Foto: Getty

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

 

Share în bucate - Cum sa faci pâine cu ovaz

related posts

Modifică setările cookies