Gaga s-ar fi despărțit de Christian Carino, logodnicul ei. Detaliul care i-a pus pe gânduri pe jurnaliști


Acesta nu e primul zvon cu privire la o posibilă despărțire a celor doi.


Presa a mai scris că Gaga și managerul ei, Christian Carino, s-ar fi despărțit pe fondul unei relații care s-ar fi dezvoltat între artistă și actorul Bradley Cooper, alături de care a jucat în pelicula „A star is born", lansată anul trecut. Cu toate astea, artista a negat zvonurile.

La Premiile Grammy, însă, jurnaliștii au observat că Gaga nu mai poartă inelul de logodnă. Ulterior, artista a fost surprinsă la diverse evenimente fără Carino. 

Daily Mail, care citează surse de încredere din anturajul artistei, scrie că acestea ar fi confirmat despărțirea de Carino. 

Potrivit unui articol din Star, relația dintre Gaga și Bradley ar fi depășit limita profesională și s-ar fi transformat într-o poveste de dragoste.

Tabloidul mai scria atunci, citând surse apropiate cuplului Shayk – Cooper, că Bradley ar fi părăsit-o deja pe Irina Shayk. 

„Irina a fost furioasă. A plecat din apartamentul pe care îl dețin împreună în New York și a luat-o cu ea și pe fiica lor, în vârstă de 22 de luni.”, spuneau sursele citate de Star.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ladygaga @christiancarino #gagacarino ????????????

A post shared by Accumulator✨ (@art.forthefavsinger) on

În foto: Gaga și Christian Carino

Bradley Cooper și Lady Gaga au lucrat împreună la lungmetrajul „A Star Is Born".

Bradley i-a interzis să poarte machiaj pe timpul filmărilor

În cel mai recent interviu al lor, Gaga a mărturisit că Bradley Cooper i-a interzis să apară machiată în timpul filmărilor pentru remake-ul ,,A Star Is Born”.

Cooper, care e și regizorul filmului, a confirmat că povestea e adevărată și că Gaga nu exagerează: chiar i-a interzis să poarte machiaj pe timpul filmărilor.

Cu toate astea, Gaga a încercat să încalce interdicția lui Cooper și să strecoare mai multe truse cu machiaj în cabina sa.

În foto: Gaga și Bradley Cooper

„,Am încercat să îl păcălesc și să mă machiez, totuși, pe furiș, dar nu am reușit să îi înșel vigilența. În final am înțeles, totuși, ideea. El voia ca personajul meu, Ally, să aibă parte de o strălucire naturală.”, a declarat Gaga pentru contactmusic.com.

Remake-ul a avut premiera în cinematografe în 5 octombrie, anul trecut, iar Gaga e de nerecunoscut.

Filmul reprezintă debutul regizorul al lui Cooper, iar fragmente din acestă peliculă au fost turnate chiar în timpul concertului pe care Gaga l-a susținut la Coachella, în 2017.

Inițial Bradley Cooper i-a oferit rolul lui Beyonce, însă ea a declinat oferta. 

Filmul original a apărut în 1937 și spune povestea unei artiste care se află în plină ascensiune și se căsătorește cu un bărbat a cărui carieră e în declin. 

De-a lungul timpului, actițe celebre – precum Judy Garland sau Barbra Streisand – au interpretat rolulurile principale din remake-urile apărute în 1954 și 1976.

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies