Gal Gadot a născut al treilea copil. Prima poză cu bebelușul


Gal Gadot este Wonder Woman și-n viața reală! Frumoasa actriță a născut al treilea copil și este mai fericită și împlinită ca niciodată. 


Actrița le-a făcut o supriză fanilor de pe Instagram și a postat o fotografie în care apare cu familia în noua formulă. 

„Familia mea frumoasă. N-aș putea să fiu mai recunoscătoare și mai fericită (și obosită) pentru venirea pe lume a Daniellei. Vă iubesc!”, a scris actrița lângă fotografia în care apare alături de soțul ei și cele trei fete. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Pe lângă sutele de comentarii de la fani, Gal a primit felicitări și de la mai multe vedete, printre care: Gisele Bundchen, Ludacris, Kate Hudson sau Hilary Swank.

Frumoasa actriță care și-a câștigat faima cu rolul din “Wonder Woman” și-a anunțat fanii în luna martie că va fi mămică pentru a treia oară tot prin intermediul contului de socializare.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Gal Gadot este căsătorită de 13 ani cu dezvoltatorul imobiliar Yaron Varsano. Cuplul are trei fete: Alma (9 ani), Maya (4 ani) și bebelușa Danielle.

Gal Gadot (36 de ani) s-a făcut remarcată în 2004, când a fost desemnată Miss Israel.  În 2017, Gal a fost desemnată de FHM drept cea mai sexy femeie din lume. Rolul din “Wonder Woman” a transformat-o într-un star de talie mondială, iar de atunci proiectele vin pe bandă rulantă. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Gal Gadot a născut al treilea copil. Prima poză cu bebelușul

related posts

Modifică setările cookies