Gal Gadot și-a etalat burtica de gravidă în costum de baie. Eroina din “Wonder Woman” așteaptă al treilea copil


Gal Gadot nu este o eroină doar în filme, ci și în viața reală. Frumoasa actriță care și-a câștigat faima cu rolul din “Wonder Woman” va deveni mămică, anul acesta, pentru a treia oară. 


Gal Gadot (35 de ani) s-a făcut remarcată în 2004, când a fost desemnată Miss Israel. Coroana de regină a frumuseții i-a netezit drumul spre succes și spre porțile Hollywood-ului.

În 2017, Gal a fost desemnată de FHM drept cea mai sexy femeie din lume. Rolul din “Wonder Woman” a transformat-o într-un star de talie mondială, iar de atunci proiectele vin pe bandă rulantă

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Chiar dacă este gravidă, Gal se pregătește intens pentru noi proiecte cinematografice. Actrița a postat o fotografie pe contul de Instagram, unde are peste 51 de milioane de fani, în care și-a etalat burtica de gravidă. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

În poză făcută cel mai probabil în curtea vilei sale din Malibu, Gal apare într-un costum de baie întreg, de culoare neagră, foarte decupat în zona bustului. “Lucrând... la două proiecte majore”, a scris actrița în dreptul fotografiei în care își mângâie burtica, în timp ce citește un scenariu. 

Pentru mulți dintre urmăritori, sarcina lui Gal a fost o surpriză. “Ești însărcinată?”, “Stai puțin, tu ești gravidă?”, i-au scris câțiva dintre internauți, în timp ce alții au fost curioși să afle pentru ce rol se pregătește.

Gal Gadot și-a anunțat sarcina pe Instagram

În 1 martie, Gal Gadot le-a topit inimile fanilor cu o fotografie postată pe contul de Instagram. În imagine, actrița apare alături de soțul ei, afaceristul Jason Varsano, și cele două fiice, Alma și Maya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)

Cei trei îi mângâie burtica actriței. “Iată-ne din nou!”, a scris atunci Gal în dreptul fotografiei prin care anunța că va deveni din nou mămică. Gal Gadot este căsătorită de 13 ani cu dezvoltatorul imobiliar Yaron Varsano.

Fotografii: Getty Images/ Instagram gal_gadot

Vezi și VIDEO: Hai să fim super! – invitat Mihai Leu, partea 2

 

related posts

Modifică setările cookies