Gal Gadot va fi Cleopatra în cel mai nou film regizat de Patty Jenkins


Gal Gadot este pe val! Actrița de 35 de ani o va interpreta pe Cleopatra într-un viitor film Paramount, regizat de Patty Jenkins.


Actrița care îi va da viață reginei Egiptului a făcut anunțul pe Twitter. “După cum probabil ați auzit deja, am făcut echipă cu Patty Jenkins și Laeta Kalogridis pentru a vă aduce pe ecrane povestea Cleopatrei, într-un mod în care nu a mai fost făcut până acum. Pentru prima dată, îi vom spune povestea prin ochii femeilor”, a scris Gal pe contul său. 

 

Vezi mai multe poze cu actrița Gal Gadot în galeria foto de mai jos

Nu este pentru prima dată când Gal Gadot și regizoarea Patty Jenkins fac echipă. Cele două au mai lucrat împreună și la “Wonder Women 1984”, producție în care Gal are rolul principal. Cel din urmă va avea premieră anul acesta, de Crăciun, potrivit CNN

Cleopatra a mai fost interpretată și de Elizabeth Taylor

Frumoasa actriță nu are o misiune deloc ușoară. În 1963, filmul Cleopatra cu Elizabeth Taylor în rolul principal a câștigat patru premii Oscar. Din distrubuție au mai făcut parte Richard Burton și Rex Harrison. Filmul a luat Oscarul pentru “cele mai bune efecte vizuale”, “cel  mai bun design de producție” , “cele mai bune costume” și “cea mai bună imagine”.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 15: Declarațiile lui Paul Diaconescu despre George Burcea

 

related posts

Modifică setările cookies