GALERIE FOTO. Cum arată fiica lui Steven Seagal, un model plus-size de succes


Fiica lui Stevan Seagal şi a actriţei Kelly LeBrock are 25 de ani şi este model


Arissa este fiica pe care celebrul actor o are din relația cu fostul model Kelly LeBrock. Crescută în lumina reflectoarelor, focoasă brunetă a ales și ea o carieră în acesat zona artistică. Arissa a câștigat notorietate după ce și-a făcut apariția în reality-showul   „Growing Up Supermodel”.

 

Arissa a mărturisit că niciodată nu a fost mulțumită de felul în care arată și că popularitatea ei n-a ajutat-o să-și iubească propriul corp pe deplin. 

 

 

"Când am ajuns la pubertate, am început să pun pe mine aceste "forme". Am avut parte de tot sprijinul din partea mamei, care m-a încurajat să fiu mândră de formele mele, pentru că frumuseţea este în ochii celui care priveşte. Când simt că nu mai am încredere în mine, îmi amintesc de vorbele mamei".

 

Chiar dacă nu este foarte apropiată de celebrul ei tată, tânăra spune că fost sunată de acesta și sfătuită să se retragă din emisiune, pentru că oamenii și-ar putea formă o imagine greșită despre ea. "Din păcate, n-am mai vorbit de foarte mult timp. Mi-aș dori să fim mai apropiați", a declarat recent Arissa. 

 

Vezi cum arată fiica lui Steven Seagal arată în GALERIA FOTO: 

 

 

   

related posts

Modifică setările cookies