Gărzile de corp ale Reginei Elisabeta a II-a, arestate pentru trafic de cocaină


Șase membrii ai Gărzii Reginei Elisabeta a II-a au fost arestați pentru trafic de cocaină, chiar înainte de parada prilejuită de Jubileul de Platină.


Este bine-cunoscut faptul că Regina Elisabeta a II-a este întotdeauna însoțită de gărzile sale de corp. Aceștia sunt oameni aleși cu multă atenție, care reușesc să devină apropiații Majestății Sale. Deși procedura este una complexă, se pare că printre oamenii cu inteții bune, au existat și șase membrii care săvârșeau infracțiuni complet interzise. 

Cele șase persoane care fac parte din corpul de gardă al Reginei Elisabeta a II-a au fost arestați de oamenii legii chiar înainte de parada prilejuită de Jubileul de Platină, pentru trafic de cocaină și acțiuni de cămătărie, notează presa internațională.

Cinci dintre cei șase membrii ai grupului au fost eliberați pe cauțiune. Ei au fost prinși de poliție în urma unor razii realizate de membrii trupelor speciale în mai multe locuri din Marea Britanie și Irlanda de Nord.

Publicația străină menționează că cel puțin unul dintre infractori a interacționat cu Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, soția Prințului William, cu ocazia Paradei de Ziua Sfântului Patrick.

Acesta nu este singurul conflict mediatic în care gărzile de corp ale Reginei Elisabeta a II-a au fost implicate. În urmă cu câteva luni, un membru s-a implicat direct și voluntar în războiul dintre Rusia și Ucraina.

Sursă foto: Profimedia

  • Gărzile de corp ale Reginei Elisabeta a II-a, arestate pentru trafic de cocaină

related posts

Modifică setările cookies