Geanina Ilieș, așa cum rar se lasă fotografiată. Prezentatoarea Gospodar fără pereche, imagini sexy în costum de baie


Geanina Ilieș este una dintre cele mai sexy și mai frumoase femei de la noi din țară și asta nu o spunem doar noi, ci și cei aproape 200 000 de fani care o urmăresc pe contul de Instagram.


Recent, vedeta a mers la mare, unde a profitat de vremea frumoasă pentru a se relaxa și a petrece timp de calitate împreună cu fiul ei, Patrick.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu pot sa descriu acest sentiment. Va las pe voi! ????????

A post shared by Geanina Ilies (@officialgeaninailies) on

Frumoasă este, sexy nu mai spunem. Dacă la tv apare în ținute impecabile, care îi pun trupul perfect în evidență și bifează numai apariții impecabile, cele mai recente fotografii demonstrează că este posesoarea unor forme care pot atrage privirile domnilor și stârnesc invidiat doamnelor și domnișoarelor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's a tanning kind of day

A post shared by Geanina Ilies (@officialgeaninailies) on

În ceea ce privește relația mamă-fiu, prezentatoarea Gospodar fără pereche și Patrick au o relație deosebită, cu o legătură puternică, iar imaginile cu cei doi nu fac decât să confirme încă o dată acest lucru: "Știu că sunt o influență puternică în viață lui și am ales să fiu eu un exemplu pentru el în tot ceea ce fac, decât să-i țin predici", a declarat Geanina la emisiunea Vorbește lumea. 

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies