George Burcea, concurent Ferma - orășeni vs săteni, a publicat pe Instagram o fotografie pe care foarte puțini au văzut-o până acum


„Chiar sunt o persoană bună, din multe puncte de vedere”, afima George Burcea într-un interviu acordat pentru protv.ro, interviu în care recunoștea că e conștient că mulți l-au văzut până acum în ipostaze mai puțin favorabile.
 


Tocmai de aceea, în Ferma – orășeni vs săteni, George Burcea vrea să arate ce nu s-a știut până acum despre el. Iar paginile lui de socializare au început deja să reflecte această intenție. Pe contul său de Instagram a apărut o fotografie din 1995, din copilăria lui George, poză pe care până acum foarte puțini au văzut-o.
 
E adevărat, în Ferma – orășeni vs săteni, cei care vor urmări emisiunea vor descoperi mult mai mult de atât: despre caracterul, personalitatea și chiar sufletul lui George Burcea. 

 

Pentru protv.ro, George Burcea se descria ca „un om care se adaptează repede în orice situație și asta datorită tuturor experiențelor prin care am trecut până la 32 de ani.” 
 
Actorul spunea despre el că e priceput la lucruri la care mulți nu s-ar aștepta:
 
“Știu să fac orice fel de mâncare, chiar și sarmale sau cozonaci, să fac curățenie, să mulg vaca, oile, să construiesc sau să dărâm. “
 
Mai mult, de descria drept “omul bun la toate: și nu mă laud, dar chiar sunt o persoană bună din multe puncte de vedere.”

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:

FOTO: GEORGE BURCEA INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies