George Burcea, decizie radicală după ce s-a despărțit de Andreea Bălan: s-a tuns la chelie


Înainte ca pandemia de coronavirus să ia amploare și să sperie întreaga planetă, cel mai dezbătut subiect în presa din România era divorțul Andreei Bălan și al lui George Burcea.


Cei doi au decis la începutul acestui an să pună capăt mariajului pe care îl aveau, ba chiar mai mult decât atât, Andreea și George ar fi redus la minimum contactul dintre ei, chiar dacă au împreună două fetițe.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat. George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez. El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a spus Andreea Bălan într-un vlog recent.

Chiar dacă a vorbit foarte puțin despre despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde zilele trecute a postat o fotografie prin care le arată fanilor că a decis să facă o schimbate: s-a tuns la chelie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea) on

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 1

related posts

Modifică setările cookies