George Burcea ia atitudine. Reacție dură la adresa Iuliei Albu, care i-a criticat soția


 În cadrul secțiunii ”Marțea neagră cu Iulia Albu”, criticul de modă  a comentat fotografiile Andreei Bălan,  de pe patul de spital, pentru a-și ține la curent fanii cu starea ei de sănătate. Tag-uri:

Diva ni se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată, machiată, coafată și cu vedere largă la cămășuța suflecată “poale-n brau” care dezgolește piciorușul cu ciorapii compresivi și branulă în venă. Domnișoara îl va întrece în curând și pe Bote la articole în presă și postări despre propria sănătate.

 

Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu că tot muritorul în cămașă de noapte și cu fața umflată. Asta ca să nu mai vorbim despre drumul melcilor, cănd te târăști pe hol cu perfuzia după tine și toată lumea te întreabă ce “aere” (îți) dai! Voi astea care ați născut ca niste “doamne”, cu cezariană, știți despre ce vorbesc.

”Îi sunt profund recunoscătoare Andreei că ne ține la curent cu TOT, că are un fotograf mereu aproape care să imortalizeze clipele înduioșătoare în care o vizitează soțul, că își face timp să se asorteze cu acesta, nu Andreea, niciun bărbat nu este disperat să apăra în 100 de poze pe Instagram cu soția (valabil și pentru Paul Ipate al cărui chin reiese violent din postările agasante ale soției) și pentru TOT ce postezi în general și vei mai posta încă mult timp de acum încolo, căci ce să facem și noi,  aceștia care scriem la gazetă… Hai pa! Și fă-te bine căci îmi este dor de ținutele tale BAU!”,a  scris pe blogul personal Iulia Albu.

 

 

Declarațiile Iuliei Albu l-au înfuriat pe soțul Andreei Bălan, care a luat atitudine. 

„Chiar așa, cine o machiază, cine îi face unghiile, de ce se machiază, cine o aranjează, cine o îmbracă, cine o dezbracă, de ce o îmbracă, de ce n-o dezbracă, dar de ce face poze, dar de ce postează, cine-i Sanador, dar de ce la Sanador… ahaaa, face reclamă, dar de ce face reclamă..etc etc. Domnișoară Julia, domnilor trepăduşi care comentați, în loc să va vedeți de viitorul vostru strălucit… Ştiți de ce face aceste lucruri? Pentru că poate și de aici și frustrarea voastră, din neputință.

Eu, dacă aș fi în locul vostru, aș învața cum să am o viață bună, cum să mă dezvolt și cum să zâmbesc în fiecare zi, nu cum să arunc în dreapta și-n stânga cu rahat. Dar vedeți voi, va scuză sistemul și creșterea de acasă, va scuză vremurile și faptul că e România, va scuză clasa socială și politică și de ce nu, vârsta fragedă care nu s-a lovit de viață.

Este ok, noi vă iubim și vă urăm să nu ajungeți pe patul spitalelor sau dacă veți ajunge acolo, să va amintiți de momentele în care dădeaţi cu rahat către ea, către noi, către oricine. (..)

Dar e ok, comentați de pe telefoanele alea jerpelite, stați între pereții plini de mucegai, gătiți la butelie, faceți în fundul grădinii că 'viață e frumos' la voi, că voi nu 'este' că vedetele alea rele care nu 'vrea dăcât' atenție. E ok, bula voastră e frumoasă” a scris George Burcea, într-un comentariu, pe pagina de Facebook a Iuliei Albu.

 

related posts