George Burcea: Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”, ci au fost informati de Andreea


Pe pagina de Facebook, cu titlul “Poveste de Mărțișor”, George Burcea a scris un mesaj extrem de tranșant și foarte lung, în care a făcut referire la toate problemele din ultima perioadă!


Înainte de toate, actorul a ținut să certifice despărțirea de Andreea Bălan, confirmată până acum clar doar de artistă:
 
George Burcea: Dupã o perioada de 5 ani, am decis sã pun capãt relatiei cu Andreea. Celor care dau cu presupusul, fac dezbateri de prost gust sau scenarii aberante, as dori sa le transmit urmãtorul lucru: vedeti-vã de gunoiul din propria viatã. 

A continuat prin a vorbi despre relația sa cu Andreea până în momentul separării, dar și despre implicarea sa ca tată pentru cele două fetițe:
 
George Burcea:Dacã nu mai locuim sub acelasi acoperis, nu inseamnã cã mi-am abandonat copiii. Locuiesc la 7 km de ei si ii vizitez la 2-3-5 zile ( în functie de activitãtile profesionale), iar dupã ce trece gripa vom petrece si mai mult timp impreunã prin parcuri/ sãli de repetitii, platouri sau excursii.

George Burcea: Dacã despre mine care sunt aici, in B, lângã copii, spuneti ca i-am abandonat, atunci ce parere aveti de pãrintii care i-au lãsat la maternitãti, i-au aruncat la cos, i-au lasat pe strãzi, la rude, vecini, au plecat din tara sau si mai rãu, au intrat în puscãrie din cauza unei crime, de exemplu…?! De ei ce spuneti?
 
George Burcea: Este cert faptul cã fetitele mele suferã pentru cã nu sunt acolo in fiecare zi, dar în acelasi timp consider cã ei, copiii, suferã mai mult dacã se dezvoltã într-o familie cu violenta fizicã sau psihicã, cu tipete si frustrãri din partea pãrintilor.
 
George Burcea: Andreea m-a prezentat vouã, publicului mai larg, ca fiind cel mai bun sot si mai ales tatã….. Vã confirm cã asa am fost. Am spãlat, cãlcat, am fãcut curãtenie, mâncare, cumpãrãturi, am spãlat copii, n-am dormit multe nopti pentru a sta cu ei( oricum era datoria mea de pãrinte), am ajutat-o pe Andreea si la treburile pe care le-a avut din punct de vedere profesional si în acelasi timp am filmat pentru altii ( filme in Uk, America, Germania, Italia, India, România ), reclame worldwide, proiecte de film personale în care am bãgat multi bani ( banii munciti de mine, nu de altii), repetitii/spectacole la teatru, dezvolt ceva business cu un prieten ( unde am investit foarte multi bani- tot ai mei), am fãcut productie de la zero ( cu colegii din casa de productie/ ong) si reclame pentru diferite branduri, scriu la roman, piesã de teatru si film, incerc sã atrag bugete si sa fac multe alte activitati….dar cum sã stiti voi toate aceste lucruri dacã stati toatã ziua pe canale tv care nu fac altceva decât sã vã îndobitoceascã si care sunt pline de prostie, cititi toate ziarele ( online si print) care au la bazã oameni de categoria – – – 0 si bârfiti cu prietenii vostri apropiati sau imaginari…pentru cã “viata voastrã e minunatã”, iar Burcea e un mare dobitoc care-si cumpãrã substante din banii mamelor voastre….

George Burcea: Revenind la familie si la treburi: am fãcut toate aceste lucruri in casa pentru cã bunica m-a învãtat sã fac de toate ( te iubesc, bunico), pentru cã am bun simt si mai ales pentru ca mereu am considerat ca femeia NU trebuie sa fie sclavã în casã ( asa cum au fost bunicile si chiar mamele noastre), iar bãrbatul sã fie servit ca un rege…. Am considerat cã implicarea bãrbatului este imperios necesarã ( cu o limita de bun simt), pentru bunul mers al familiei si mai ales pentru psihicul copiilor. Totodatã am încercat sã împart treburile în casã în asa fel încat sotia sã-si poata face treaba mereu, pentru cã un artist care este pe piatã de 20 de ani produce mult si niciodata nu poti compara cu cat poate produce un actor abia iesit din facultate…În acelasi timp, datoritã acestor întelegeri eu am putut sa fiu alaturi de familie, alãturi de teatru, film, iar când am prins oportunitatea, am investit proprii bani în proiecte în care am crezut. Si am fost singurul care a crezut in toate proiectele. Mereu.
 

Cea mai surprinzătoare afirmație e însă legată de acuzațiile de consum de droguri:

George Burcea: Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”…asa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”. Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga.

George Burcea: Faptul cã eu am consumat o substantã interzisã de lege nu vãd de ce ar fi problema întregii tãri… Pe lângã asta, sã stiti cã mi-am luat problema” cu banii munciti de mine, nu de mama, Andreea sau din banii vostri. Nu uitati cã am voie sã fac ce vreau cu banii mei, iubitilor…. Pe lângã acest aspect, în ultimii 5 ani nu stiu dacã m-am îmbãtat de 5 ori si atunci a fost de ziua mea, din banii mei si într-un loc sigur, nu in club, pe strada sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societãtii, scursuri care au consumat si poluat degeaba zeci de ani. Conform legii eu am gresit si totodatã mi-am si asumat acest lucru, iar mai tarziu voi plãti. Nu vã faceti griji, stia Burcea cã vine si ziua plãtii…

George Burcea:Tot legat de substante…de unde pânã unde “dependent”? Ati stat la nasul meu/gura mea sã mã controlati? Mi-ati cumpãrat voi? Stiu foarte bine sã am grijã de mine, de sãnãtatea mea si niciodata nu m-as duce într-o zonã dacã stiu cã-mi poate face rãu…dar probabil sunteti incapabili sã intelegeti/pricepeti cã mai sunt si oameni care stiu cum sã-si “manageruiascã” viata si plãcerile, curiozitãrile etc.
 
George Burcea: M-au sunat colegi de film si teatru sã-mi spunã cã niste indivizi ( tot colegi de teatru), au tinut mortis sã-i informeze ca “George Burcea se drogheazã, e rau, aveti grijã la el”, sau le-au bãgat pe gât multe tâmpenii care nu-si au locul. “Iubitii” mei, vedeti-vã de viata voastrã ….cãci oamenii stiu cum este omul George Burcea, iar tot ce faceti voi este sã confirmati faptul cã bârfa este scopul principal pentru care voi traiti. Vã trimit multã iubire si intelegere… Spor la bârfã. Cu asta veti rãmâne.

 
În mesajul său, Burcea a făcut referire la problemele cu tatăl sau și la copilăria nefericită pe care a avut-o:
 
George Burcea: Faptul că am inceput să scriu la carte nu m-a făcut să o iau razna ( cum au spus anumiti apropiati…) sau să-mi deschidă răni din trecut, ci mi-a dat o putere si mai mare să lupt pentru cauză si să transform această poveste intr-o forma de arta: – campanie- roman-piesă de teatru și film. Iubesc mult ceea ce fac si am nevoie de liniste și susținere morală de la cei din jur pentru a face lucruri cât mai bune… Si de sustinere morala aveam si la toate proiectele pe care le-am dezvoltat..sau macar sa nu mi se reproseze ( de sute de ori), ca investesc prost si ca ar trebui sa fac altceva…). 
 
George Burcea: Am observat cã domnul Burcea( tata), a iesit în presã în ultimul timp si m-a discreditat total. Ce poti sã-i ceri unui om care si-a bãtut fosta sotie ( mama) pânã la lesin, si-a omorât fosta amanta, si era cât pe ce sã bage un cutit în propriul fiu….Burcea mic…. In curând ii voi demonta tot ce a spus si abia astept sã-l vãd cum isi înghite amarul din propria cavitate bucalã. Take your time, bro
 
George Burcea: Sfat: niciodata, dar niciodata sã nu amenintati pe cineva cã-l puteti distruge asa cum ati mai facut-o candva….Niciodata. Din interiorul acelui om va iesi un crocobaur mare care se va lua la trântã cu voi. Si nu va iesi bine, indiferent cate conexiuni aveti la nush ce nivel. Nimeni nu va pãrãsi cuibul, daca acolo-i bine…
 
PE PRO TV PLUS PUTEȚI AFLA MAI MULTE DESPRE ACUZAȚIILE ADUSE LUI GEORGE BURCEA:

 
 
FULLSCREEN
George Burcea: Politia Ilfov nu “m-a filat mult timp”, ci au fost informati de Andreea
  • /

related posts