George Clooney a dezvăluit secretul căsniciei cu frumoasa Amal Alamuddin


A fost unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood și nimeni nu-l vedea însurat vreodată. Totuși, frumoasa Amal Alamuddin a reușit imposibilul în septembrie 2014, când George Clooney a spus un „DA” tare și răspicat în fața ofițerului de stare civilă. 


Au trecut șase ani de la nuntă, iar cei doi îndrăgostiți pare să fi găsit rețeta căsniciei perfecte. “Mă simt norocos în multe feluri pentru că am întâlnit-o pe Amal. În toți acești ani nu ne-am certat niciodată. Vezi tu, în perioada asta toată lumea a fost nevoită să petreacă mai mult timp cu partenerul, din cauza pandemiei de coronavirus. Relațiile multor prieteni au fost puse la încercare. Pentru noi însă, a fost extrem de ușor”, a mărturisit actorul, potrivit Daily Mail.

George Clooney (59 de ani) și Amal Alamuddin (42 de ani) sunt părinții gemenilor Alexander și Ella, în vârstă de trei ani. Actorul a mărturisit că pasiunile pentru egalitate, filantropie și cauze umanitare i-au unit și mai mult. Faptul că amândoi lucrează la organizația pentru drepturile omului “Clooney Foundation for Justice” (CFJ) a contribuit la consolidate relației lor. 

Cum s-au cunoscut George Clooney și Amal

Amal a povestit că l-a întâlnit pentru prima dată pe actor în iulie 2013. Atunci, avocata britanică de origine libaneză a participat la o cină organizată la casa lui George Clooney de lângă Lacul Como, Italia. Cei doi s-au împrietenit la cină, iar în următoarele trei luni au corespondat prin e-mailuri. Actorul a mărturisit mai târziu că Amal i-a lăsat impresia că vrea doar o relație de prietenie. 

Amal este unul dintre cei mai buni avocaţi din lume și este specializată în drepturile omului. În 2014, Amal a fost desemnată cea mai fascinantă persoană din lume de către celebra prezentatoare de televiziune Barbara Walters şi cea mai influentă femeie din Londra, potrivit unui top întocmit anual de editorii de la „Evening Standards“.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

 

related posts

Modifică setările cookies