Georgiana Lobonț, adevărul despre relația cu Armin Nicoară! Ce a spus „Regina muzicii populare” din Ardeal


Georgiana Lobonț scutură multe tronuri și vine în forță să facă concurență pe piața muzicii de petrecere. Pentru acest lucru îl are în dreapta ei pe bunul său prieten Armin Nicoara, cunoscut în branșă drept „Regele Saxofonului”.


Georgiana Lobonț și Armin Nicoară au lansat videoclipul piesei „Fata mea”, care deja se bucură de mare succes la public, acumulând până în prezent aproape 1 milion de vizualizări în doar patru zile de la lansare. Cu această ocazie, cântăreața de muzică populară a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația de prietenie cu Armin Nicoară. Cei doi artiști au devenit buni prieteni în urmă cu trei ani, când au și lansat împreună prima lor piesa, intitulată „La mulți ani și sus pahare”.

„Ne-am cunoscut la o emisiune, în urmă cu trei ani, și am început colaborarea cu o piesă populară, care s-a bucura de foarte mare succes, toată lumea o cântă la nunți. Armin se afla în America și eu atunci îl născusem pe Edy când ne-am sunat și ne-am înțeles să începem colaborarea. Lui ii plăcea de stilul meu mai popular mai pe show și mie de el la fel. Am simțit din prima că ne potrivim pe scena muzicii”, a dezvăluit „Prințesa muzicii populare” din Ardeal.

Acum sunt cei mai buni prieteni, însă în trecut cei doi artiști nu și-au vorbit aproape jumătate de an din cauza unor persoane care au avut diferite interese la mijloc. „Noi suntem prieteni foarte foarte buni, dar am avut și momente de cumpănă, pentru că așa se întâmplă când alții sunt invidioși pe o prietenie sinceră fără interese. Jumătate de an nu am vorbit chiar deloc, pentru că nu am avut voie, motivele le știm doar noi, dar acum sperăm ca relația noastră de prietenie să dureze foarte mult și să nu mai lăsăm pe nimeni să ne-o destrame. Armin pentru mine este ca un frate și îl consider și eu și Rareș, soțul meu, parte din familie atât pe el cât și pe Claudia și pe familia lor. Domnul Petrică Nicoară mereu ne spune să fim buni și să-L avem în minte și în suflet pe Domnul Iisus Hristos că numai așa vom reuși", a mai spus Georgiana Lobont.

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies