Georgiana Lobonț, poze care au îngrijorat fanii, după ce s-a scris că divorțează


Cu toate că Georgiana Lobonț se află în vacanță în Maldive și spune în postări că trăiește cele mai frumoase zile, în presa românească apar tot mai multe zvonuri legate de faptul că aceasta s-ar pregăti de divorț de soțul ei, Rareș Ciciovan. 


Potrivit cancan.ro, soțul artistei a confirmat despărțirea la o televiziune mondenă, dar solista de muzică populară refuză să facă asta. Cu toate acestea, artista a publicat pe contul de Instagram poze despre care ziariștii au speculat că ar prezenta-o cu vânătăi pe picioare. Se speculează însă că acestea ar fi după ce aceasta s-ar fi lovit din neatenție. 

Citat de cancan.ro, soțul Georgianei Lobonț a declarat:
 
„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu. Și la mine par afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie."

Vezi și:

FOTO: GEORGIANA LOBONȚ INSTAGRAM 

related posts

Modifică setările cookies