Georgina e la picioarele lui Ronaldo! Ce i-a cerut fotbalistul iubitei sale VIDEO


Modelul Georgina Rodriguez (25 de ani), partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, face tot ce poate pentru a-l mulțumi pe celebrul fotbalist portughez, contribuind inclusiv la recuperarea fizică a acestuia.


Peste 15 milioane de „like”-uri a adunat într-o singură zi ultimul filmuleț postat de Cristiano Ronaldo pe Instagram, un material video în care Georgina îl masează cu atenție pe jucătorul echipei Juventus Torino, la reședința acestora din Italia.

Astfel, în timp ce Ronaldo stă întins pe burtă și se uită relaxat la un meci (Liverpool – Chelsea, Supercupa Europei disputată miercuri), frumoasa iberică e concentrată la picioarele lui Ronaldo. Nu e vorba de un masaj normal, ci de unul mai special, cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete cu care Georgina Rodriguez pare să fie extrem de familiarizată.

Georgina este mama celui de-al patrulea copil al lui Ronaldo, Alana Martina, o fetiţă născută în noiembrie 2017. Fotbalistul mai are trei copii, dar cu mame-surogat, plătite pentru a rămâne în anonimat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recovery time with love ????????❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

FULLSCREEN
Georgina e la picioarele lui Ronaldo! Ce i-a cerut fotbalistul iubitei sale VIDEO
  • /

related posts