Georgina Rodriguez, cadou de peste 280.000 de euro pentru Cristiano Ronaldo! Cum l-a surprins pe fotbalist de Crăciun


Modelul nu s-a uitat la bani când a ales cadourile de Crăciun, mai ales pe cel al celebrului fotbalist. Cristiano Ronaldo a avut o mare surpriză zilele acestea, iar imaginile vorbesc de la sine!


Cristiano Rinaldo și partenera sa de viață, Georgina Rodriguez, au avut un an dificil din punct de vedere emoțional, lucru pe care îl știu deja toți fanii lor. Moartea unuia dintre nou-născuți a fost un șoc imens și cu greu au reușit să își găsească puterea de a merge mai departe.

Anul acesta, de Crăciun, modelul a vrut să îi facă un cadou deosebit celebrului fotbalist, așa că nu s-a uitat la bani și i-a cumpărat un bolid de lux, dar nu unul oarecare, ci un Rolls Royce. În imaginile postate pe rețelele de socializare se observă că Georgina a fost foarte atentă la detalii, așa că a pus o fundă mare, roșie, pe mașina fotbalistului, model ce va fi adăugat la colecția sa impresionantă.

„Mulțumesc, iubirea mea”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Potrivit presei internaționale, mașina primită de Cristiano Ronaldo valoarează peste 280.000 de euro. Rolls Royce Dawn 2022 este o mașină decapotabilă, cu acoperiș retractabil și cu patru locuri, iar viteza la care ajunge este de 100km/h în doar 4,9 secunde.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies