Georgina Rodriguez, criticata dur după ce a postat o fotografie cu fiul ei de cinci ani! Ce au observat fanii


Partenera lui Cristiano Ronaldo este foarte activă în mediul online și nu ratează ocazia de a dezvălui chiar și cele mai mici detalii din viața sa privată. Surprinzător, de data aceasta a primit mai multe critici decât aprecieri! Ce s-a văzut în fotografia cu fiul său în vârstă de cinci ani


Georgina Rodriguez se numără printre cele mai cunoscute și apreciate vedete din showbiz-ul internațional. Ca fiecare vedetă în parte, și aceasta se confruntă cu fel și fel de critici, dar acum lucrurile au luat o întorsătură cel puțin neașteptată. Totul s-a întâmplat după ce a postat o fotografie în care apare fiul său în vârstă de doar cinci ani!

Fotografia cu fiul de cinci ani al vedetei, criticată aspru de fani

Fiul cel mic al vedetei, Matteo, a apărut într-una dintre fotografiile postate de mama sa pe Instagram, iar fanii au observat un detaliu „cel puțin supărător”. Băiețelul are un cercel în urechea stângă, iar acest lucru a stârnit un val de reacții în secțiunea de comentarii.

„Nici măcar nu-l lasă să fie copil și deja îi pun cercei”, „La acea vârstă, un copil nu decide dacă vrea sau nu să poarte cercei”, „Este necesar să ne arătăm bogăția punându-i cercei unui copil de cinci ani?”, au spus fanii Georginei, în mod evident nemulțumiți de felul în care își crește copilul.

VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS CUM A APĂRUT FIUL SĂU

Sursă foto: Arhivă

 

  • Georgina Rodriguez, criticata dur după ce a postat o fotografie cu fiul ei de cinci ani! Ce au observat fanii

related posts

Modifică setările cookies