Georgina Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, și-a lansat propria colecție de bijuterii


Chiar dacă trăiește în puf alături de Cristiano Ronaldo și are tot ce-și poate dori, Georgina Rodriguez vrea să fie o femeie independentă. 


Iubita starului de la Juventus și-a lansat propria colecție de bijuterii, intitulată Millner.

Bruneta le-a dat vestea și celor aproape 26 de milioane de fani de pe Instagram. “În sfârșit! Colecția mea de bijuterii este gata. Nu uita de mesajul special al colecției! Făcute cu aur și pietre de acvamarin. Le poți comanda de azi de pe site-ul millnerco. Sper că le vei iubi la fel de mult cum le iubesc și eu”, a scris Georgina pe Instagram, alături de clipul de promovare al bijuteriilor. 

Georgina Rodriguez a schimbat mai multe ținute pentru clipul publicitar care a adunat peste jumătate de milion de vizualizări pe Instagram, în doar câteva ore. Logodnica lui Ronaldo vinde cercei, coliere și inele din aur cu acvamarin.

“Ce artistă! Ești aur!”, “Felicitări! Arată uimitor!”, “Ce frumuseți”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii postate de internauți. 

Pe site, un colier semnat de Georgina Rodriguez costă 740 de euro, iar un inel pornește de la 100 de euro.

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări.

Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al patrulea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano mai are un băiat, Cristiano Jr. (10 ani), și pe gemenii Eva și Matteo. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Mileul devine ultima fiță în America!

 

  • Georgina Rodriguez, logodnica lui Cristiano Ronaldo, și-a lansat propria colecție de bijuterii

related posts

Modifică setările cookies